Inici » Acudits en català » Acudit: Microsoft vs Linux

Acudit: Microsoft vs Linux

Microsoft vs Linux

Tres enginyers informàtics de Linux i tres de Microsoft han de fer un viatge en tren per assistir a un congrés. A l’estació, els tres enginyers de Microsoft compren els seus respectius bitllets i observen com els tres enginyers de Linux només en compren un.

Encuriosit, un enginyer de Microsoft els pregunta:

– Com viatjareu tres persones amb un sol bitllet?

– Mira i ja ho veuràs!

Li va respondre un dels informàtics de Linux.

Total, que pugen al tren i mentre els informàtics de Microsoft seuen als seus seients, els tres de Linux es tanquen al lavabo.

Una estona després d’arrancar el tren, arriba el revisor demanant els bitllets. Truca a la porta del lavabo i diu:

– El bitllet, si us plau.

La porta s’obre una mica i en surt una mà amb el bitllet. El revisor el marca i continua el seu trajecte.

En veure això, els enginyers de Microsoft van pensar que era una idea genial i que per no quedar-se fora de joc, copiarien el truc a la tornada del congrés. Així s’estalviarien alguns diners i li demostrarien al seu cap (Bill Gates) la gran intel·ligència que tenen.

A la tornada, a l’estació, els enginyers de Microsoft compren tan sols un bitllet, però es queden sorpresos en veure que els enginyers de Linux no en compren cap.

Un dels informàtics de Microsoft els diu:

– Com penseu viatjar, sense bitllets?

– Mira i ja ho veuràs!

Li respon un informàtic de Linux.

En pujar al tren, els tres enginyers de Microsoft es posen en un lavabo i els tres de Linux en un altre. Aleshores, el tren arrenca i, ràpidament, un dels informàtics de Linux surt del seu lavabo, se’n va cap a l’altre, truca a la porta i diu:

– El bitllet, si us plau!

Crèdits: La imatge l’hem elaborat a partir d’aquesta imatge de fons trobada a Freepik, el logo de Microsoft trobat a Vecteezy i el logo de Linux trobat a Pixabay.

Altres continguts

Si tot sembla que va bé, és que alguna cosa falla.Llei de Murphy